jueves, 10 de mayo de 2018

L'Encens




L'encens està fet de resines aromàtiques vegetals a les quals se'ls afegeix olis essencials amb la finalitat que desprenguin la fragància quan es cremin. S’ha utilitzat des de temps immemorials en gairebé totes les cultures, sobretot per motius religiosos. En l’actualitat a part de per crear bon ambient a les llars, l’encens es fa servir per purificar i netejar els ambients de males vibracions, i atreu bones energies.
Només pel fet d’encendre una vareta i descansar en algun lloc on s’estigui a gust, porta a situar-se a un nivell de concentració, serenitat i relaxació molt beneficiós per combatre l’estrès diari.
L’encens de varetes és el més conegut, però hi ha altres presentacions, en espiral, cons... per cremar-lo, cal encendre’l, després s’apaga i es deixa que es vagi consumint a poc a poc.
En el Tot & Més, pots trobar unes varetes extrallargues, de gairebé 40 cm de llarg, és un encens de molta qualitat i natural, portat des de l’Índia.


 




No hay comentarios:

Publicar un comentario

L'Encens

L'encens està fet de resines aromàtiques vegetals a les qu als se'ls afegeix olis essencials amb la finalitat que despre...